Home Uncategorized Celcom Lancar Pelan #NoKelentong !!!

Celcom Lancar Pelan #NoKelentong !!!

587
9


Celcom hari ini secara rasmi nya melancarkan pelan terbaru prabayar xpax yang diberi nama #NoKelentong. Sebelum ini kita asyik merungut je kan data tiap-tiap mesti tak cukup nak main facebook. Nah, apa lagi jom kita cuba pelan #NoKelentong ni.

Menerusi pelan #NoKelentong ini, pengguna akan dapat internet asas 10GB(64kbps) serta 10GB untuk facebook. Untuk dapatkan kedua-dua kemudahan ini penguna perlu pastikan  akaun xpax mereka aktif untuk nikmati faedah ini secara percuma.


Untuk pelan internet pula, RM3 untuk 1GB boleh digunakan dalam masa 24jam. Manakala RM10 untuk 2GB boleh digunakan dalam masa 7 hari. RM30 pula untuk 5GB boleh digunakan dalam masa 30 hari. RM50 untuk 10GB boleh digunakan dalam masa dalam masa 30 hari.


Pelanggan sedia ada boleh membuat perubahan ke pelan #NoKelentong ini dengan mendail *118#  sekarang.



Previous articleCara Dapatkan Domain Untuk Setahun Percuma Di Freenom
Next articleKeputusan Penuh Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) 2016

9 COMMENTS

  1. aku rasa plan ni pun x payah ambil internet package, sudah percuma 10GB facebook, banyak gila, aku sekarang pun x pakai banyak data macam tu… terlalu banyak 10GB, lepas tu percuma 10GB basic internet lagi…

  2. Perghh banyak beb Xpax bagi free ni. 10GB je untuk basic. 10GB lagi untuk facebook. Takde lah nak bising pasal data habis lepas ni. Hahaha. Plan yang bagus Xpax tawarkan untuk orang yang suka buka facebook macam aku ni. Hahaha.

  3. Siapa nk bagi 10GB… x termasuk lagi kalau kamu beli data lagi. Skrg semua phone rasanya ada facebook pun.. Rasanya byk org pun dah guna dah… Walla Video lagi best… tengok youtube…

  4. hahahaa, ya lar, dah dapat free 10GB untuk Facebook, x tau nk ambil monthly data plan lagi x, data tu pun x tau nk pakai untuk apa…. nanti bising pasal data x dapat habis dan rasa rugi…. hjahahaha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here