Bina Ayat Iklan Power Dengan Software FB Copywriting Generator

Bina Ayat Iklan Power Dengan Software FB Copywriting Generator. Berapa ramai pemain FB Ads yang ketandusan idea bila nak tulis ayat jualan? Saya percaya ramai yang buntu sambil hentak kepala di dinding sebab tak idea nak tulis ayat jualan berstruktur.

Kadang-kadang nak tulis ayat jualan yang mampu menarik perhatian orang untuk singgah di post iklan ada ni susah. Kadang ayat yang di tulis macam syok sendiri je. Hahaha. Apa yang kita tulis pun orang rasa tak tertarik.

Kini, semua itu dah tak jadi masalah pada peniaga online nak tulis ayat jualan power.

Berita baik untuk peniaga online yang selalu kering idea nak tulis ayat jualan di facebook. Tuan Raja Kamil ada perkenalkan satu software untuk menjana ayat jualan/copywriting yang bersruktur yang di kenali sebagai Software FB Copywriting Generator.

Apa yang bagus dengan Software FB Copywriting Generator ini?

Bila guna software ini, dengan hanya sekali kerja anda dapat hasilkan 5 ayat jualan/copywriting yang berlainan versi.

Bina Ayat Iklan Power Dengan Software FB Copywriting Generator

Tengok video di bawah ini.

Cara Nak Guna Senang Je

1-Isi ruang kosong



2-Klik ‘Generate’

3-Copy



4-Paste di FB



Nampak tak cara nak gunakan Software FB Copywriting Generator ni??? cukup-cukup senang satu kali kerja anda dah buat 5 set iklan untuk iklan fb ads sambil kunyah kuaci.

Macam mana? memudahkan kerja kan???

Saya syorkan anda terus klik sini Software FB Copywriting Generator

Harga Asal Software Ni, RM100.

Ada diskaun special menanti anda jika anda buat pembelian dalam tempoh berikut.

  • rk50 – Potongan RM50, sah sehingga 12 Oktober , 11:59 Malam
  • rk40 – Potongan RM40, sah sehingga 15 Oktober , 11:59 malam
  • rk30 – Potongan RM30, sah sehingga 18 Oktober , 11:59 malam
  • rk20 – Potongan RM20, sah sehingga 31 Disember, 11:59 malam
Ni saya cuba masukkan diskaunnya.
Ok.
Saya doakan anda di permudahkan urusan semasa buat ayat jualan dengan Software FB Copywriting Generator ini. Hehehe.

4 Comments - Add Comment

Reply

Leave a Reply